Aanmelden lorem ipsum

Sluiten
Logo
Logo

Fit door ons aanbod

Persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsgesprek

Kom in actie!

Wil je zelf werk maken van je eigen duurzame inzetbaarheid en fit blijven tot aan je pensioen? Wil je weten wat jij kunt doen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dat kan op drie manieren. Je regelt dit zelf, los van je werkgever en is voor jou kosteloos als je bij een aangesloten metalektrobedrijf werkt.

Bekijk hier de mogelijkheden

Train je persoonlijke vaardigheden

Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit thuis en op het werk. Daarom biedt A+O Metalektro opleidingen en tools afgestemd op jouw interesses. Check de catalogus om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen!

Bekijk de catalogus

Aan de slag met digitale vaardigheden

Blijf ‘digitaal fit for the job’ en volg een van de trainingen om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. In de catalogus 'Fit tot je pensioen met digitale vaardigheden' hebben we het aanbod voor je op een rij gezet.

Bekijk de catalogus

Ontwikkel je praktijkopleiderstalent

Als praktijkopleider in de Metalektro ben je onmisbaar voor de sector. Je hebt een belangrijke rol in het bijbrengen van vaardigheden aan vakmensen en het organiseren van hun leerproces. A+O ondersteunt je graag bij je eigen ontwikkeling, zodat je nog beter kunt bijdragen aan de toekomst van de sector.

Bekijk het ontwikkeltraject

Workshop Generatiemanagement

We bevinden ons met maar liefst 5 generaties op de werkvloer! Ontdek de specifieke kwaliteiten en drijfveren van elke generatie en gebruik deze verschillen als kans om elkaar te versterken. Leer effectief samenwerken met de verschillende generaties door de workshop van Generations at work te volgen!

Bekijk deze workshop

Speciaal voor HR-managers

Wil jij leren hoe je als leidinggevende een belangrijke verbindende rol kan spelen bij onderlinge samenwerking binnen en tussen afdelingen? Volg dan de training ‘Futureproof leidinggeven: versterk de dialoog’.

Persoonlijke inzetbaarheidsscan plus
Door MDIEU-subsidie is het mogelijk om extra infographics en analyses te ontvangen over de uitgevoerde persoonlijke inzetbaarheidsscan. A+O biedt bedrijven die meedoen aan de persoonlijke inzetbaarheidscan kosteloos de mogelijkheid om deze uitgebreide analyses in te zetten.

Duurzame inzetbaarheid: aan de slag!
Om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie hebben we een toolbox met handzame downloads:

De toolbox bestaat uit:
1. Een whitepaper Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid: een gids vol praktische adviezen, tips en best practices.
2. Een stappenplan Duurzame Inzetbaarheid: kom tot een concreet plan van aanpak door de stappen in dit document te doorlopen.
3. Een format competentiematrix met handleiding: aan de hand van de handleiding en het format kun je in een oogopslag zien welke competenties in je organisatie al aanwezig zijn. En welke nog ontwikkeld kunnen worden.
4. Een gespreksleidraad: een voorbeeld van een kant-en-klare gespreksleidraad, ontwikkeld en gebruikt door een bij A+O aangesloten organisatie.

Roosters en diensten slimmer organiseren
De Raad van Overleg Metalektro heeft toolboxen laten ontwikkelen om roosters en diensten slimmer te organiseren. Deze vind je hier.

Presentatie werken aan duurzame inzetbaarheid

Moet je intern nog iemand overtuigen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid en fit tot je pensioen? Een MT bijvoorbeeld? Ook hiermee maken we het je gemakkelijk. Open de presentatie met het hoe, wat, waar en waarom van de Fit tot je pensioen-campagne. Jij snapt het belang, en door deze presentatie je collega’s straks ook.